Alla artiklar

  • Kladdkaka med jordnötter

    Den här varianten har en spännande smak av salta jordnötter. Och som alltid blir en klick lättvispad grädde till pricken över i.

  • Chokladbrûlée

    En av mina favoritdesserter som alltid får mig att drömma om Frankrike. Färsk frukt, bär och nötter är gott att servera till.

  • Mjölkchokladparfait med apelsin och hallon

    I den här gräddiga parfaiten möts söt mjölkchoklad med friska hallon och apelsin.

  • Chokladmousse med chili och karamelliserade fikon

    En len chokladmousse är ren njutning. Den här får en spännande smakbrytning av chili och karamelliserade fikon.

  • Citron- och mandelcheesecake

    Den vanligaste ?kakan? i cheesecake brukar vara digestivekex, men det går lika bra med mandelbiskvier. Du kan använda färdiga mandelbiskvier ? men är du glutenintolerant, kontrollera för säkerhets skull innehållsförteckningen. Du kan förstås också enkelt baka dina egna biskvier ? receptet hittar du nedan!

  • Glutenfria mandelbiskvier

    Du behöver 100 g mandelmassa 0.75 dl strösocker äggvita Ugn: 225° Gör så här 1 Riv mandelmassan och blanda med strösocker. 2 Rör i äggvita…

  • Sötpotatisfrittes

    Du behöver 1 kg sötpotatis 0.5 dl majsstärkelse 2 msk olivolja salt och peppar Ugn: 225° Gör så här 1 Skala eller skrubba potatisen och…

  • Hemgjorda hamburgerbröd med sesamfrön

    Himmelska hamburgerbröd! Degen ska vara kladdig men gå bra att rulla till bullar med lite mjöl på bakbordet och på händerna.

  • Kycklingburgare

    Du behöver 500 g kycklingfärs 1 st vitlöksklyfta 1 st ägg 0.5 st röd chili 2 msk hackad koriander salt och peppar 1 msk smör…

Scroll to Top