Alla artiklar

  • Len moussetårta med passionsfrukt

    En mjuk botten med kakao, len passionsmousse och på toppen en syrlig passionsgelé. Tårtan görs med fördel dagen innan den ska serveras.

  • Grön sås

    Du behöver 1 dl persilja 0.5 dl basilika 0.5 dl olja 2 dl crème fraîche 2 dl turkisk yoghurt 1 st vitlöksklyfta salt och peppar…

  • Potatissallad med sparris och rädisor

    Du behöver 1 kg delikatesspotatis 2 msk olja gärna oliv salt och peppar 250 g sparris 10 st rädisor Vinägrett: 0.5 st äpple 2 msk…

  • Saftig dubbelmarinerad kycklingfilé

    Vill du att kyckligen ska bli smakrik och saftig kan det vara en god idé att marinera den. Med två marinader kan det alltså inte bli annat än utsökt! Kycklingen får först dra åt sig av en chili- och vitlöksmarinad innan den tillagas. Precis före servering toppas kycklingen med en marinad på citron och honung

  • Smördegsflarn med lax och senapskräm

    Du behöver 250 g kyld smördeg 1 st äggula 1 msk sesamfrön 1 dl crème fraîche 2 msk senap 1 tsk dijonsenap 2 msk hackad…

  • Äggcocotte med spenat och chili

    Du behöver 150 g champinjoner 1 msk smör 0.5 st röd chilipeppar 200 g spenat salt 2 dl riven ost 6 st ägg 1 dl…

  • Krämig pepparrotssill

    Du behöver 5-minuters sill en förpackning, 420 g 0.5 st äpple 10 cm purjolök 2 dl crème fraîche 2 msk riven pepparrot 2 msk hackad…

  • Ägghalvor med två fyllningar

    Du behöver 12 st ägg Fyllning 1: 3 msk majonnäs 2 msk crème fraîche 1 msk riven pepparrot från tub 1 msk hackade örter salt…

  • Avokado med räkröra

    Du behöver 3 st avokador 300 g räkor med skal ca 125 g skalade 0.5 st rödlök 2 msk hackad dill 0.5 dl majonnäs 2…

Scroll to Top