Alla artiklar

  • Kesolasagne (av Stina i Lerum)

    Du behöver 16 st lasagneplattor 2 st tomater burkar krossade 2 st gula lökar 1 pkt paprika (fryst) 1 st burk champinjoner 750 g keso…

  • Fransk potatispaj

    En jättegod ensamrätt men den passar också till kallskuret kött eller fisk.

  • Indisk potatiscurry

    God både som ensamrätt och tillsammans med kött, korv eller fisk.

  • Potatisplättar (av Yvonne i Hästholmen)

    Du behöver 3 st ägg 1 dl vetemjöl (OMEGA) 3 dl standardmjölk 4 st potatis 2 st morötter 1 msk purjolök det gröna, finhackad 1…

  • Mustig svampsoppa

    Min godaste soppa lagar jag av trattkantareller och är det riktig fest strimlar jag lite rökt lax och bjuder till soppan.

  • Ostomelett med vårgrönt

    Det här är en läcker och ganska snabblagad lunch- eller supérätt. Får du inte tag i späda grönsaker så använd frysta wok-grönsaker. Då går rätten dessutom ännu fortare att laga.

  • Annorlunda potatisgratäng

    Jättegod att äta som ensamrätt men smakar också bra till rökt skinka eller rostbiff.

  • Squashgryta med svamp och mandel

    Du behöver squash ca 500 g 1 st purjolök 200 g champinjoner skivade 1.5 msk smör eller margarin 1 krm svartpeppar 1 tsk mejram 2…

  • Karljohanspaj

    Karjohansvamp heter också stensopp och är en av våra läckraste matsvampar. Den kan torkas (vanligt i Italien, där Karljohan är den stora favoriten), förvällas och konserveras eller frysas.

Scroll to Top