Alla artiklar

  • Greek Wrap

    Denna wrap är ett exempel på cross kitchen. En mexikansk tortilla med grekisk fyllning. Enkel och okomplicerad finger food (snabbmat).

  • Svartrötter med Hollandaise

    Fattigmans sparris, kallas ibland svartroten med sitt vita, saftiga och välsmakande kött under det svarta skalet. Här bjuder vi rötterna nykokta, serverade med krämig hollandaise.

  • Sellerisallad med saffranssås

    En krämig sallad med mild fin smak. Genom att förvälla sellerin blir den mjäll och mild. Bjud den tillsammans med en saftig påskskinka. Se receptet Örtgriljerad påskskinka

  • Fänkålsgratäng

    Bjud kokt pasta eller ris till den här goda gratängen.

  • Selleribiff på wienervis

    Rotselleri är gott i mer än soppor. Prova att servera rotfrukten panerad och stekt i skivor. Vegetarisk wienerschnitzel skulle man kunna kalla den här rätten.

  • A la vego (av Susanne i Åkersberga)

    Du behöver 1 st purjolök 3 st morötter 0.5 st salladshuvud dill persilja rotfrukter valfria 2 st ägg Det här behövs för ca 2 port:…

  • Höstens squashlåda

    Du behöver 600 g squash 1 tsk örtsalt 3.5 st ägg 2 msk matlagningsmjöl (Ideal) 1 dl riven ost 1 st vitlök pressad klyfta 1…

  • Morotssoppa med mandlar (av Janina i Dublin)

    Du behöver 1 st gul lök mandel 4 st morötter 1 st potatis salt peppar ev. färsk malen vatten persilja ev. Det här behövs för…

  • Rödbetsgryta

    En vegetarisk gryta som mättar rejält.

Scroll to Top