Alla artiklar

  • Varm smörgåstårta

    Det här är en riktig frestare att överraska familj eller vänner med. Och tänk så praktiskt, tårtan kan göras färdig tidigt under dagen och sedan bara sättas in i ugnen, när bordet är dukat och ljusen tända. Då är det bäddat för en riktig myskväll.

  • Smögentårta

    Du behöver 9 skiva formbröd vitt längdskuret Fyllning 1: 1.5 dl majonnäs 1.5 krm paprikapulver 500 g räkor med skal 1 st dill knippa Fyllning…

  • Karusellsmörgås

    Du behöver 1 st rågkaka eller tekaka margarin 1/2-1 st ägg kokt skivat 2 st ansjovisfiléer 7 st räkor 2 skiva skinka 0.5 st tomat…

  • Gravlaxsås

    Enkel att göra och mycket godare och billigare än färdigköpt "Hovmästarsås". På bilden: Gravad Fogdölax och Senapssås. I bakgrunden Laxpaté och Gravlaxsås.

  • Gravad Fogdölax

    På bilden: Gravad Fogdölax och Senapssås. I bakgrunden Laxpaté och Gravlaxsås…

  • Smögenbakelse II

    Du behöver 24 st formbrödsskivor vita Fyllning: 150 g mjukost eller färskost 0.5 dl hackad dill 1.5 msk riven pepparrot 1 krm salt 200 g…

  • Äggost (av Kerstin i Stenungsund)

    Du behöver 4 l mjölk (3%) 5 dl filmjölk 2 dl vispgrädde 9 st ägg Det här behövs för ca 8 port: Gör så här…

  • Avocado med gott (av Britt-Marie i Vaxholm)

    Du behöver 1 st avokado 5 st räkor skalade stora 0.5 dl crème fraîche 0.25 st citron dill (gärna färsk) majonnäs kaviar svart eller röd…

  • Fyllda fiskrullar

    En både god och praktisk förrätt som kan ligga i frysen tills det är dags att servera.

Scroll to Top