Alla artiklar

  • Rödlöksbröd

    Ett jättegott bröd som bakas lätt i en långpanna.

  • Laxpaté II

    Fiskpaté är lätt att tillaga och passar lika bra på ett buffébord som till entrérätt eller som kvällsrätt. Servera gärna med romsås. (Syns inte på bilden)

  • Kolapaj med nötter

    En söt avslutning passar fint både till små och stora.

  • Tre frestelser

    Gott att börja festen med eller att ställa på buffébordet. På bilden ser du från vänster baguetter med getostmousse, i mitten tomatsalsa och fetaost, och till höger med Philadelphiaost.

  • Färsbiff med ugnsrostade rotfrukter

    Lätt att laga men med mycket smak.

  • Blomkål med färgglad sås

    Ju enklare desto godare.

  • Glace au four

    Bjud på "brinnande" glass till efterrätt när ni firar Valborg! Glace au four heter desserten på franska och den väcker alltid beundran. Ändå är den faktiskt ganska enkel att laga och går dessutom lätt att förbereda. Du kan lägga färska eller frysta bär på sockerkakan under glassen, om du vill. Istället för äggskal med sprit kan du sätta t ex tomtebloss i toppen.

  • Jag är så extremt svartsjuk!

    Jag mår jättedåligt just nu. Mitt förhållande är okej men vi bråkar ibland och när vi gör det så “fryser” min kille ut mig i…

  • Vad orsakar den hemska lukten?

    När jag och min stadiga pojkvän har sex så luktar det fruktansvärt illa från underlivet. Att beskriva det som doft av rutten fisk är ingen…

Scroll to Top