Alla artiklar

  • Queneller med hummersås

    Du behöver 500 g fiskfilé kolja, torsk, abborre eller gädda 1 tsk salt 0.5 krm vitpeppar nymald 0.5 krm kajennpeppar 2 msk dill fint skuren…

  • Coq au vin rosé

    Den här grytan är allra godast om man förbereder den dagen innan och låter den stå kallt över natten. Då hinner köttet dra till sig alla goda smaker.

  • Kyckling Tonnato I

    Du behöver 4.5 st fil av kycklingbröst Koklag: 1 l vatten 2 tsk salt 1 bitar purjolök 1 st morot 2 tsk vitpepparkorn 1 st…

  • Skivad filé färdig på fat

    Häll en god dressing över färdigstekt, skivad kycklingfilé och låt köttet stå övertäckt i kylen och dra åt sig de goda smakerna från bland annat soltorkade tomater, citron och basilika.

  • Marinerade spett med sataysås

    Du behöver 4 st fil av kycklingbröst 1 dl sesamfrön grillspett Marinad: 1 dl teriyakisås 2 tsk färsk ingefära riven 0.5 st citron rivet skal…

  • Parisare på toast

    Vansinnigt goda parisare toppade med stekt lök och ägg.

  • Frasiga brunchvåfflor

    Servera våfflorna med kallrökt lax, forellrom samt en pepparrots- och rödlökscrème.

  • Havremuffins med cream cheese

    I dessa muffins ger havre ett matigt och gott tuggmotstånd. Samtidigt bidrar cream cheese med en lite överraskande fyllning. Servera muffinsen till kaffe eller te.

  • Mandelcroissanter

    Det här är en av mina personliga favoriter. Med ganska liten arbetsinsats kan du förvandla färdigköpta croissanter till det mest underbara bakverk. Du lägger mandelfyllning i dagsfärska croissanter och gräddar dem på nytt. Mandelcroissanterna är suveränt goda till en kopp starkt kaffe.

Scroll to Top