Alla artiklar

  • Smält rabarber med mascarponekräm

    En snabb dessert som får en italiensk touch när den serverars med mascarponekräm och mandelskorpor.

  • Rabarbermazarin i långpanna

    Du behöver Deg: 3 dl vetemjöl 3 msk strösocker 125 g smör 2 msk vatten Fyllning: 200 g mandelmassa 100 g smör 1 st citron…

  • Rabarberchutney

    God att servera till allt som man annars äter äppelmos till. Passar också som smaksättare i en gräddsås eller god att servera till en bit smakrik ost, gärna getost.

  • Korgbröd med rabarber och fetaost

    Frisk rabarber och salt ost ger brödet en spännande smakkombination. Receptet räcker till två stora bröd, men det går också bra att halvera satsen om man bara vill ha ett bröd. Till de här bröden behövs det jäskorgar.

  • Hallonkaka med vanilj och kardemumma

    Du behöver smör till formen 50 g smör 2 st ägg 1.5 dl strösocker 2 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1 msk vaniljsocker Fyllning: 4…

  • Saltat lamm med spetskål och tomat

    Tänk på att köttet ska vila i kylen i ett dygn.

  • Kycklingsallad

    Du behöver 200 g kycklingfil 1 msk olja 1 tsk curry salt peppar 0.5 st romansalladshuvud 125 g grön sparris 50 g böngroddar 0.5 st…

  • Tomatfylld fläskfilé

    Du behöver 400 g fläskfilé peppar 3.5 st tomater soltorkade smör till stekning Servera med: potatis eller olja och blandade färska örter Gör så här…

  • Rökt forell med rostade grönsaker

    Du behöver 1.5 st foreller rökta Rostade sommargrönsaker: 1 st squash 0.5 st aubergine 5 st körsbärstomater 0.5 st rödlök 1 msk olivolja 1 st…

Scroll to Top