Alla artiklar

  • Tomatfylld fläskfilé

    Du behöver 400 g fläskfilé peppar 3.5 st tomater soltorkade smör till stekning Servera med: potatis eller olja och blandade färska örter Gör så här…

  • Rökt forell med rostade grönsaker

    Du behöver 1.5 st foreller rökta Rostade sommargrönsaker: 1 st squash 0.5 st aubergine 5 st körsbärstomater 0.5 st rödlök 1 msk olivolja 1 st…

  • Lasagne med grönsakssås

    Du behöver 250 g lasagneplattor färska 450 g keso Grönsakssås: 2 st rödlökar 2.5 st vitlöksklyftor 1 msk olivolja 7.5 st morötter 2 st squash…

  • Lyxig laxtimbal med dill- och löjromssås

    Ljuvligt god laxtimbal med tre sorters lax ? färsk, kallrökt och varmrökt. Timbalen läggs upp på en bädd av rucolasallad och sockerärter och serveras med en dill- och löjromssås som inte går av för hackor!

  • Körsbärscheesecake med mandel

    Körsbär, mandel och kardemumma är härliga smaker tillsammans.

  • Klassisk jordgubbscheesecake

    Du behöver Botten: 125 g smör 250 g digestivekex Fyllning: 1 st vaniljstång 400 g philadelphiaost färskost 0.5 st citron rivet skal 2 st ägg…

  • Syrlig citronpaj i miniformat

    Servera dessa små delikata minipajer till en kopp kaffe eller som dessert, gärna med en klick grädde till. Vi har bakat våra pajer i mandelmusselformarna, för de behöver ju inte bara användas till jul!

  • Kerstin har snart stickat 5 000 mössor!

    Kerstin Karlsson från Hallstavik har stickat nästan 5 000 mössor till Afrika och behövande i Sveriges alla hörn. Det finns bara ett villkor – mössorna får inte säljas!

  • Åsa-Saga är högkänslig – nu ser hon det som en tillgång!

    I nästan hela sitt liv har Åsa-Saga Hammarstedt funderat över varför hon inte riktigt är som alla andra. Hon är mer tunnhudad och påverkas lätt av människors sinnesstämningar. Nu vet hon att hon är högkänslig.

Scroll to Top