Du behöver
-
24 bitar
- 300 g smör
- 3 ägg
- 4 dl strösocker
- 1 ½ dl kakao
- 2 msk vaniljsocker
- 1 ½ tsk bakpulver
- 3 dl rismjöl, 180 g Topping
- 1 dl vispgrädde
- 75 g karamelliserad mjölk
- riven mörk choklad Ugn: 175°
Gör så här
1
Smält smöret. Rör ihop ägg och socker i en skål och rör i smöret.
2
Blanda kakao, vaniljsocker, bakpulver och rismjöl och rör ner det i smeten.
3
Bred ut smeten i en form, 20 x 30 cm, med bakplåtspapper. Grädda i nedre delen av ugnen i 25 minuter. Låt svalna.
4
Topping: Vispa grädden. Rör i karamelliserad mjölk och låt stå i kylen i 30 minuter.
5
Skär kakan i rutor och spritsa på toppingen. Strö över riven choklad.