Du behöver
- 500 g Vilt-eller nötfärs
 - purjolök
 - morötter
 - 200 g färsk svamp
 - smör
 - stötta enbär
 - 2 tsk timjan
 - 1 msk kinesisk soja
 - 2 msk viltfond
 - 3 dl vatten
 - 300 g vitkål
 - 2 dl lingon
 
Gör så här
1
Skölj och strimla purjolöken. Ansa och strimla kålen. Skala morötterna och skär i tunna stavar. Ansa och dela svampen i bitar.
2
Stek färs och grönsaker i smör i en wok eller stor panna.
3
Tillsätt kryddor, soja, fond och vatten. Koka ihop under lock 5–10 minuter.
4
Blanda i lingon och smaka av med salt och peppar.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






