Räkwraps med dillpesto

Du behöver 500 g räkor med skal Dillpesto: knippa dill 1 st vitlöksklyfta 0.5 dl pinjenötter 1 dl rapsolja salt och peppar Servera med: 4...

Du behöver

  • 500 g räkor med skal

Dillpesto:

knippa dill
1 st vitlöksklyfta
0.5 dl pinjenötter
1 dl rapsolja
salt och peppar

Servera med:

4 st tortillabröd
1 st krispsallad eller isbergssallad
100 g cocktailtomater
1 bitar gurka

Garnera med:

rostade pinjenötter

Gör så här

1

Skala räkorna.

2

Dillpesto: Plocka dillvipporna av stjälkarna och lägg i bägaren till mixerstaven. Tillsätt skalad vitlöksklyfta, pinjenötter och rapsolja. Mixa till en krämig röra. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner räkorna i peston och lägg i en glasburk med lock.

3

Skölj salladen och slunga den torr. Förvara salladen i en luftfylld plastpåse. Dela cocktailtomaterna och skiva gurkan. Rosta pinjenötter i torr stekpanna. Lägg sallad, tomater, gurka och räkor med dillpesto på bröden, strö över de rostade pinjenötterna och vik ihop till wraps.

Scroll to Top