Du behöver
- 2 st burkar kikärter kokta, à 400 g
 - 1 st gul lök
 - 1 st vitlöksklyfta
 - 2 msk hackad persilja
 - 0.5 tsk salt
 - 1 krm peppar
 - 1 msk majsstärkelse
 - 1 st ägg
 - 1 tsk spiskummin malen
 - citron rivet skal
 - 0.5 dl hackad mynta
 - smör eller margarin till stekning
 
Gör så här
1
                Skölj kikärterna väl och låt rinna av. Skala och hacka lök och vitlök fint.
            
2
                Mosa kikärter, lök, vitlök och persilja i matberedare.
            
3
                Blanda med salt, peppar, majsstärkelse och ägg till en smet.
            
4
                Smaksätt den med spiskummin, citronskal och mynta.
            
5
                Forma bollar och platta ut till biffar, 1 cm tjocka.
            
6
                Stek i smör 2–3 minuter per sida på medelvärme.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






