Du behöver
- 0.75 dl vatten
- 2 tsk potatismjöl
- 3 st ägg
- salt peppar
- flytande margarin till stekning
Fyllning:
125 g champinjoner
smör- & rapsolja till stekning
125 g gröna bönor
0.5 tsk torkad timjan
0.25 st röd chili
salt peppar
Servera med:
tomatsallad
Gör så här
1
Fyllning: Hacka svampen grovt och stek på hög värme i en stekpanna med smör- & rapsolja ett par minuter. Sänk värmen och låt bönorna steka med ett par minuter. Krydda med timjan och finhakad chili. Smaka av med salt och peppar.
2
Vispa samman vatten och potatismjöl. Vispa i ägg, salt och peppar. Smält margarinet i en stekpanna och häll i omelettsmeten. Stek på svag värme tills den nästan stelnat, ca 10 minuter. Vänd omeletten med hjälp av ett grytlock och stek andra sidan ett par minuter.
3
Låt omeletten glida ner till hälften på ett fat och lägg på fyllningen. Vik över andra halvan. Servera med tomatsallad.