Du behöver
- 9 skiva landgångsbröd
Laxfyllning:
                                                                gurka
                                                              2 st hårdkokta ägg
                                                              200 g kallrökt lax
                                                              1.5 dl crème fraîche
                                                              125 g färskost
                                                                salt                       peppar
Räkfyllning:
                                                              500 g räkor med skal
                                                                sockerärter                       ca 60 g
                                                              2 dl crème fraîche
                                                              0.5 dl majonnäs
                                                              2 msk hackad dill
                                                                salt                       peppar
Garnera med:
                                                              250 g grön sparris
                                                              500 g räkor med skal
                                                              2 dl vispgrädde
                                                              200 g färskost
                                                              1 st citron                       gärna ekologisk
                                                                salt                       peppar
                                                              100 g ärtskott
                                                              100 g solrosskott
                                                              0.5 st citron
                                                                dill
                                                              1 st rädisor                       knippe
                                    










 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                            