Du behöver

Botten:

300 g mandelmassa
3 st ägg
1 msk vetemjöl
2 msk kakao

Hallonglass:

3 st äggulor
1 dl strösocker
250 g hallon
4 dl vispgrädde
1.5 dl minimarshmallows

Garnera med:

hallon
minimarshmallows

Ugn: 175°

10 bitar

Gör så här

1
Botten: Riv mandelmassan och lägg i en skål. Vispa i äggen ett i taget. Sikta i mjöl och kakao och rör ihop till en smet. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant, 24 cm i diameter. Grädda i 20 minuter. Låt svalna.

2
Hallonglass: Vispa äggulor och socker pösigt. Mosa hallonen med gaffel och rör ner i äggvispet. Rör ner vispad grädde och marshmallows och häll i formen. Låt stå i frysen i minst i 6 timmar. Vid servering: Garnera med hallon och marshmallows.