Du behöver
- 400 g rabarber
 - 0.75 dl strösocker
 - 1 msk potatismjöl
 - 1 tsk kanel
 - 100 g mandelmassa
 - 75 g smör eller margarin
 - 0.75 dl vetemjöl
 - 1 tsk vaniljsocker
 - 1 st ägg
 - 3 msk mandelspån
 
Servera med:
vaniljsås eller glass
Ugn: 200º
Gör så här
1
                Skölj rabarbern och skala den om det behövs. Skär den i 1 cm breda bitar och lägg i en form. Blanda socker, potatismjöl och kanel, och strö över.
            
2
                Riv mandelmassan och blanda med smör, mjöl, vaniljsocker och ägg, gärna med elvisp.
            
3
                Klicka eller bred ut smeten ovanpå rabarbern. Strö på mandelspån och grädda i 20 minuter. Servera med vaniljsås eller glass.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






