Du behöver
- 3 st ägg
- 1.5 dl strösocker
- 1 dl potatismjöl
- 3 msk kakao
- 1 msk vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
Fyllning:
1 st banan
50 g mjölkchoklad
2 dl vispgrädde
1 dl crème fraîche
Garnera med:
grädde
vinbär
Ugn: 225º
10 bitar
Gör så här
1
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda potatismjöl, kakao, vetemjöl och bakpulver, och sikta ner i smeten.
2
Blanda till en slät smet och bred ut i en långpanna med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 7 minuter.
3
Sockra kakan och stjälp upp den på bakplåtspapper. Låt svalna. Mosa bananen och hacka chokladen fint.
4
Vispa grädden nästan tjock och vispa i crème fraichen. Tillsätt banan och choklad. Bred över bottnen och rulla ihop från långsidan.
5
Låt kakan vila i kylen, invirad i bakplåtspapper. Garnera med grädde och vinbär.