Du behöver

  • 3 st ägg
  • 1.5 dl strösocker
  • 1 dl potatismjöl
  • 3 msk kakao
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver

Fyllning:

1 st banan
50 g mjölkchoklad
2 dl vispgrädde
1 dl crème fraîche

Garnera med:

grädde
vinbär

Ugn: 225º

10 bitar

Gör så här

1
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda potatismjöl, kakao, vetemjöl och bakpulver, och sikta ner i smeten.

2
Blanda till en slät smet och bred ut i en långpanna med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 7 minuter.

3
Sockra kakan och stjälp upp den på bakplåtspapper. Låt svalna. Mosa bananen och hacka chokladen fint.

4
Vispa grädden nästan tjock och vispa i crème fraichen. Tillsätt banan och choklad. Bred över bottnen och rulla ihop från långsidan.

5
Låt kakan vila i kylen, invirad i bakplåtspapper. Garnera med grädde och vinbär.