Du behöver

  • 18 skiva ljust bröd
  • bordsmargarin

Fyllning 1:

1 st burk kräftstjärtar i lake, 320 g
2 msk hackad dill
1 dl kesella 10%

Fyllning 2:

100 g färskrökt lax
1 dl riven ost
1 dl kesella 10%

Garnering:

2 dl kesella 10%
blandad sallad
200 g skalade räkor
3 st hårdkokta ägg
3 msk caviar
dill

Gör så här

1
Kantskär brödskivorna och bred på bordsmargarin.

2
Fyllning 1: Låt kräftstjärtarna rinna av väl och hacka dem. Blanda med dill och kesella.

3
Fyllning 2: Hacka laxen och rör ihop med ost och kesella.

4
Bred kräftfyllning på sex brödskivor. Lägg på brödskivor och fördela laxfyllning ovanpå. Lägg på de resterande brödskivorna.

5
Garnering: Bred kesella runt om och ovanpå. Garnera med sallad, räkor och äggklyftor. Avsluta med en klick caviar och lite dill.