Du behöver

  • 300 g köttfärs
  • salt och peppar
  • 2 msk grädde
  • 1 msk pesto
  • 60 g mozzarella
  • 1 msk smör eller margarin
  • 0.5 st rödlök
  • 1 st paprika gul
  • 1 st paprika grillad, inlagd
  • 200 g kikärter kokta
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 msk pesto
  • 50 g rucola

Ugn: 175º

Gör så här

1
Blanda färsen med salt, peppar och grädde. Forma 4 stora biffar och gör en fördjupning i varje.

2
Lägg i pesto och en bit mozzarella, och stäng igen biffen. Stek runt om i en stekpanna med smör. Tillaga klart i ugn i 10 minuter.

3
Skala och skiva löken tunt, dela, kärna ur och tärna paprikan. Hacka den inlagda paprikan.

4
Blanda lök, all paprika, avsköljda kikärter, persilja och pesto. Lägg upp rucola på tallrikar och toppa med paprikasalladen. Lägg på biffarna.