Du behöver
- 300 g köttfärs
- salt och peppar
- 2 msk grädde
- 1 msk pesto
- 60 g mozzarella
- 1 msk smör eller margarin
- 0.5 st rödlök
- 1 st paprika gul
- 1 st paprika grillad, inlagd
- 200 g kikärter kokta
- 2 msk hackad persilja
- 1 msk pesto
- 50 g rucola
Ugn: 175º
Gör så här
1
Blanda färsen med salt, peppar och grädde. Forma 4 stora biffar och gör en fördjupning i varje.
2
Lägg i pesto och en bit mozzarella, och stäng igen biffen. Stek runt om i en stekpanna med smör. Tillaga klart i ugn i 10 minuter.
3
Skala och skiva löken tunt, dela, kärna ur och tärna paprikan. Hacka den inlagda paprikan.
4
Blanda lök, all paprika, avsköljda kikärter, persilja och pesto. Lägg upp rucola på tallrikar och toppa med paprikasalladen. Lägg på biffarna.