Du behöver

  • 250 g kycklingfilé
  • 1 msk smör eller margarin
  • 3 msk vitlöksklyftor chilimarinerade
  • salt
  • 1 st röd paprika
  • 50 g champinjoner
  • 5 cm purjolök
  • 1 dl vispgrädde
  • 0.5 dl vatten
  • 2 tsk potatismjöl

Servera med:

2 prt pasta t ex tagliatelle

Ugn: 225°

Gör så här

1
Skär kycklingen i mindre bitar och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Lägg över i en ugnsfast form och strö över vitlöksklyftor. Krydda med salt.

2
Skölj och strimla paprikan. Ansa och skiva svampen och purjolöken. Lägg alltsammans i formen.

3
Vispa ihop grädde, vatten och potatismjöl och häll över kycklingen. Tillaga i ugnen i 20 minuter. Servera med pasta.