Du behöver

  • 1 st burk aprikoser ca 400 g, spara spadet och spara några aprikoser till garnering
  • 5 st passionsfrukt
  • 5 st sockerkaka tjocka skivor
  • 2.5 msk citronlikör eller pressad apelsinsaft

Kräm:

500 g kesella
1 msk vaniljsocker
1 st citron rivet skal
3 msk spad från aprikos

Garnera med:

aprikoser i klyftor
pistaschmandel

Gör så här

1
Låt aprikoserna rinna av och spara spadet. Klyfta aprikoserna. Gröp ur passionsfrukterna.

2
Ta fram 4 eller 6 höga glas och lägg en skiva sockerkaka i varje glas. Droppa över likör eller pressad apelsinsaft.

3
Kräm: Blanda kesella, vaniljsocker, citronskal och aprikosspad.

4
Varva kräm, aprikoser (spara några till garnerig) och passionsfrukt på sockerkakan. Avsluta med kräm och toppa med aprikosklyftor. Strö över hackad pistaschmandel. Förvara i kylen fram till servering.