Du behöver
- 450 g kycklinglårfilé
 - 80 g tikka masala indisk currypasta
 - 1 msk rapsolja
 - 2 msk tomatpuré
 - 1 dl vatten
 - 1 dl matlagningsgrädde
 - salt
 
Servera med:
                                                                basmatiris                       kokt
                                                                turkisk yoghurt
                                                                mâchesallad
                                                                tomat
                                    
Gör så här
                Dela filéerna i tre bitar och blanda dem med currypasta i en plastpåse. Bryn kycklingen i en stekpanna med olja. Tillsätt tomatpuré, vatten och grädde, och rör om. Koka upp och låt sjuda i ca 10 minuter. Smaka av med salt. Servera med kokt basmatiris, yoghurt, sallad och tomater.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






