Du behöver

  • 250 g mörk choklad
  • 250 g smör rumsvarmt
  • 3 dl strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 3 st ägg
  • 1 tsk bakpulver
  • 0.5 dl kakao
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 dl kokos
  • 100 g valnötter

Garnera med:

25 g vit choklad
valnötter

Ugn: 175º

Gör så här

1
Smält chokladen över ett vattenbad. Rör smör och socker poröst med elvisp. Rör i vaniljsocker och ägg. Blanda i den smälta chokladen.

2
Blanda bakpulver, kakao och mjöl, och sikta ner i smeten. Tillsätt kokos och valnötter.

3
Häll smeten i en form, 20×30 cm, med bakpapper. Grädda i 35 minuter. Kakan ska vara lite kladdig.

4
Ta ut och låt kallna. Skär kakan i rutor. Smält den vita chokladen och lägg en klick på varje kaka. Tryck i valnötter.