Du behöver

  • 350 g kassler
  • 1 st päron
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk hackad persilja
  • 1 st palsternacka
  • 2 st potatis
  • 1 msk smör
  • 0.5 dl mjölk
  • salt och peppar

Servera med:

broccoli kokt

Ugn: 225°

350 g kassler
1 st päron
1 dl crème fraîche
1 msk dijonsenap
1 msk hackad persilja
1 st palsternacka
2 st potatis
1 msk smör
0.5 dl mjölk
salt och peppar

Servera med:

broccoli kokt

Ugn: 225°

Gör så här

1
Skiva kasslern och lägg i en smord ugnsfast form. Dela, kärna ur och klyfta päro-net och lägg bredvid kasslern. Tillaga i ugnen i 10 minuter.

2
Blanda crème fraiche, senap och persilja och häll i formen och gratinera i 10 minuter.

3
Skala och tärna palsternacka och potatis och koka dem mjuka. Häll av vattnet och mosa palsternacka och potatis tillsammans med smör och mjölk. Smaka av med salt och peppar. Servera till kasslern tillsammans med kokt broccoli.