Du behöver
- 1.5 dl mjölk (evaporated milk)
- 150 g minimarshmallows
- 225 g valnötter
- 225 g paranötter
- 225 g pekannötter
- 200 g russin
- 200 g cocktailkörsbär
- 100 g digestivekex
Garnering
florsocker
Gör så här
1
Ta en limpform och klä den med plastfilm invändigt. Ta så pass mycket så att plasten sedan kan användas för att täcka översidan av kakan.
2
Häll osötad mjölk och marshmallows i en glasskål, ställ den över ett vattenbad och rör tills marshmallowsen har smält. Hacka nötter fint, halvera körsbären och smula kexen. Lägg undan lite av nötterna till garnering. Blanda alla nötterna, russin, körsbär och kex i en bunke.
3
Häll tre fjärdedelar av den smälta blandningen över nötterna. Blanda ordentligt. Det ska vara så mycket vätska att allt är täckt och lite kletigt. Ta så mycket du behöver, jag brukar använda mig av 80-90 procent av all vätska.
4
Häll allt i limpformen och tryck till så att allt packas ihop. Ta plastfilmen som är på kanterna och täck kakan med.
5
Ställ i kylen minst 24 timmar, helst 48 timmar.
6
Ta kakan ur formen. Garnera med nötter och florsocker, och skär i 1 cm tjocka skivor.