Du behöver
- 1 dl tomatketchup
- 0.5 tsk tacokrydda
- 250 g salladskyckling fryst, tinad
- 1 dl purjolök strimlad
- 4 st tortillabröd
- 1 dl gratängost riven
Dressing:
2 msk majonnäs
0.5 dl turkisk yoghurt
0.5 st vitlöksklyfta
0.5 tsk tacokrydda
Servera med:
cocktailtomater
rucolasallad
Gör så här
1
Blanda ketchup med tacokrydda i en skål. Ta hälften av blandningen och vänd ner tinad salladskyckling och purjolök.
2
Fördela blandningen på tortillabröden, rulla ihop och lägg dem i en smord ugnsfast form. Ringla över resten av tomatsåsen. Strö över osten och gratinera i mitt i ugnen i ca 10 minuter.
3
Dressing: Blanda majonnäs, yoghurt, riven vitlök och. Ringla såsen över rullarna vid servering. Servera med delade cocktailtomater och rucolasallad.
Salladskyckling är grillat, tärnat och skinnfritt kycklingkött som kan användas i wok, wraps, sallader, tacos, omelett, paj och pastasåser. Du hittar salladskycklingen i frysdisken!