Du behöver

  • 1 dl tomatketchup
  • 0.5 tsk tacokrydda
  • 250 g salladskyckling fryst, tinad
  • 1 dl purjolök strimlad
  • 4 st tortillabröd
  • 1 dl gratängost riven

Dressing:

2 msk majonnäs
0.5 dl turkisk yoghurt
0.5 st vitlöksklyfta
0.5 tsk tacokrydda

Servera med:

cocktailtomater
rucolasallad

Gör så här

1
Blanda ketchup med tacokrydda i en skål. Ta hälften av blandningen och vänd ner tinad salladskyckling och purjolök.

2
Fördela blandningen på tortillabröden, rulla ihop och lägg dem i en smord ugnsfast form. Ringla över resten av tomatsåsen. Strö över osten och gratinera i mitt i ugnen i ca 10 minuter.

3
Dressing: Blanda majonnäs, yoghurt, riven vitlök och. Ringla såsen över rullarna vid servering. Servera med delade cocktailtomater och rucolasallad.


Kommentar:
Salladskyckling är grillat, tärnat och skinnfritt kycklingkött som kan användas i wok, wraps, sallader, tacos, omelett, paj och pastasåser. Du hittar salladskycklingen i frysdisken!