Du behöver

  • 100 g äggnudlar
  • 2 st kycklingfiléer
  • 2 msk rapsolja
  • 3 msk soja 1+2 msk thai soja
  • 3 st salladslökar
  • 1 st röd paprika
  • 1 st burk majskorn
  • 2 msk woksås
  • salt och peppar

Servera med:

1 st lime
1 kruka koriander

Gör så här

1
Koka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen. Låt rinna av.

2
Skär kycklingfiléerna i tunna skivor. Salta och peppra. Bryn kycklingen i en het stekpanna med i olja. Tillsätt 1 msk soja när kycklingen börjar bli klar. Ta upp kycklingen.

3
Skölj och skiva salladslöken. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar. Låt majsen rinna av i en sil. Stek salladslök, paprika och majs i 1 msk olja, i ca 2 minuter. Smaksätt med 2 msk soja och woksås. Vänd ner nudlar och kyckling. Servera med delad lime och massor av färsk koriander.