Du behöver
- 100 g äggnudlar
- 2 st kycklingfiléer
- 2 msk rapsolja
- 3 msk soja 1+2 msk thai soja
- 3 st salladslökar
- 1 st röd paprika
- 1 st burk majskorn
- 2 msk woksås
- salt och peppar
Servera med:
1 st lime
1 kruka koriander
Gör så här
1
Koka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen. Låt rinna av.
2
Skär kycklingfiléerna i tunna skivor. Salta och peppra. Bryn kycklingen i en het stekpanna med i olja. Tillsätt 1 msk soja när kycklingen börjar bli klar. Ta upp kycklingen.
3
Skölj och skiva salladslöken. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar. Låt majsen rinna av i en sil. Stek salladslök, paprika och majs i 1 msk olja, i ca 2 minuter. Smaksätt med 2 msk soja och woksås. Vänd ner nudlar och kyckling. Servera med delad lime och massor av färsk koriander.