Du behöver

  • 2 st kotletter
  • salt och peppar
  • 2 msk smör- & rapsolja 1 + 1 msk
  • 0.5 st röd paprika
  • 0.5 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk kalvfond
  • rosmarin

Servera med:

couscous gärna fullkorn, blandad med fetaost och tomat

Gör så här

1
Salt och peppra kotletterna och stek dem i en stekpanna med 1 msk smör- och rapsolja, ca 4 minuter per sida.

2
Hacka paprikan. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs paprika, lök och vitlök i en stekpanna med 1 msk smör- och rapsolja utan att det får färg.

3
Tillsätt crème fraiche, vatten och fond och koka i 5 minuter. Mixa såsen slät och smaka av med rosmarin, salt och peppar.

4
Servera med couscous blandad med fetaost och tomater.