4 portioner

Du behöver

  • 600 g kycklingfilé
  • salt, peppar
  • smör eller margarin
  • 2 dl crème fraîche
  • 2 dl vatten
  • 1 ½ msk kycklingfond
  • 1 msk fransk senap
  • 140 g bacon
  • 150 g små champinjoner
  • 2 tomater
  • 2 tsk färsk dragon

Servera med:

klyftpotatis
sallad

Gör så här

1
Skär varje filé i 4–5 bitar. Salta och peppra och bryn kycklingbitarna runt om i en stekpanna med smör.
2
Lägg över kycklingen i en gryta och tillsätt crème fraiche, vatten, fond och senap. Koka upp och sjud i 5 minuter.
3
Skär baconet i bitar och stek det nästan knaprigt i stekpanna. Ta upp baconbitarna. Lägg i hela champinjoner och stek dem i smör. Salta och peppra.
4
Lägg ner bacon, svamp, tärnade tomater och dragon i grytan, och smaka av med salt och peppar. Servera med klyftpotatis och sallad.