Du behöver

  • 4 st kycklingfiléer
  • salt och peppar
  • 6.5 skiva lufttorkad skinka
  • smör eller margarin
  • 2 dl crème fraîche
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 1 tsk dragon torkad
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 0.5 dl vatten

Äppelfräs:

2 st röda äpplen
1 st gul lök

Servera med:

potatis rostad

Gör så här

1
Krydda kycklingen med salt och peppar och linda skinka runt om. Bryn kycklingen i en stekpanna med smör.

2
Blanda i crème fraiche, vinäger, dragon, persilja och vatten. Småkoka under lock i 10 minuter.

3
Äppelfräs: Kärna ur och klyfta äpplena. Skala och skiva löken. Fräs äpple och lök i en med stekpanna smör. Krydda med salt och peppar. Servera med rostad potatis.