Du behöver
- 5 st benfri kotlett noisetter
- salt och peppar
- 1 msk matfett
Sås:
1.5 dl crème fraîche
1 msk vetemjöl
1 msk dijonsenap
1 msk kycklingfond
Garnera med:
1 msk klippt gräslök
Servera med:
potatisklyftor ugnstekta
broccoli morötter, purjolök
Gör så här
1
Rumstemperera köttet. Torka av det med hushållspapper och salta och peppra.
2
Stek köttet i matfett, som slutat fräsa och börjat ta färg, ca 3 minuter per sida.
3
Vispa samman crème fraiche med mjöl, senap och fond i en kastrull. Låt såsen koka upp och sedan sjuda i minst 3 minuter.
4
Smaka av med salt och peppar. Garnera med gräslök. Servera med ugnstekta potatisklyftor, broccoli, morötter och purjolök.