Du behöver

  • 300 g kotletter
  • 1 msk rapsolja
  • 1 tsk kryddblandning mexikansk
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 100 g pasta t ex spiraler
  • 1 st tomat
  • 5 cm gurka
  • 0.5 st rödlök
  • 1 msk sweet chilisås
  • 1 dl gräddfil
  • salt och peppar

Servera med:

sallad

Gör så här

1
Skär köttet i bitar. Blanda olja, kryddblandning och pressad vitlök, och vänd runt köttet i blandningen.

2
Trä upp köttet på spett och grilla eller stek i 3–4 minuter per sida.

3
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och spola den nästan kall. Låt rinna av väl.

4
Tärna tomat och gurka, och skala och hacka löken. Blanda chilisås med gräddfil.

5
Smaka av med salt och peppar, och rör i pasta, tomat, gurka och lök. Servera till spetten med sallad.