Du behöver
- 300 g kotletter
- 1 msk rapsolja
- 1 tsk kryddblandning mexikansk
- 1 st vitlöksklyfta
- 100 g pasta t ex spiraler
- 1 st tomat
- 5 cm gurka
- 0.5 st rödlök
- 1 msk sweet chilisås
- 1 dl gräddfil
- salt och peppar
Servera med:
sallad
Gör så här
1
Skär köttet i bitar. Blanda olja, kryddblandning och pressad vitlök, och vänd runt köttet i blandningen.
2
Trä upp köttet på spett och grilla eller stek i 3–4 minuter per sida.
3
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och spola den nästan kall. Låt rinna av väl.
4
Tärna tomat och gurka, och skala och hacka löken. Blanda chilisås med gräddfil.
5
Smaka av med salt och peppar, och rör i pasta, tomat, gurka och lök. Servera till spetten med sallad.