Du behöver
- 300 g pasta
- 5 st kryddiga korvar
- 1 msk smör eller margarin
- 1 st gul lök
- 200 g färsk spenat
- 4 st ägg
- 4 dl mjölk
- salt och peppar
- 1 msk oregano
- 10 st körsbärstomater
- 1 dl riven ost
Servera med:
sallad
Ugn: 225°
Gör så här
1
Koka pastan ett par minuter kortare än vad det står på förpackningen, och låt rinna av.
2
Slanta korven. Skala och hacka löken. Fräs korv och lök i en stekpanna med smör. Skölj spenaten och rör ner i stekpannan. Blanda pasta och korvfräs och lägg över i en smord ugnsfast form.
3
Vispa ihop ägg, mjölk, salt, peppar och oregano och häll i formen. Strö över ost och delade tomater. Gratinera i ca 30 minuter tills äggstanningen stelnat. Servera med sallad.