Du behöver

  • 300 g pasta
  • 5 st kryddiga korvar
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 st gul lök
  • 200 g färsk spenat
  • 4 st ägg
  • 4 dl mjölk
  • salt och peppar
  • 1 msk oregano
  • 10 st körsbärstomater
  • 1 dl riven ost

Servera med:

sallad

Ugn: 225°

Gör så här

1
Koka pastan ett par minuter kortare än vad det står på förpackningen, och låt rinna av.

2
Slanta korven. Skala och hacka löken. Fräs korv och lök i en stekpanna med smör. Skölj spenaten och rör ner i stekpannan. Blanda pasta och korvfräs och lägg över i en smord ugnsfast form.

3
Vispa ihop ägg, mjölk, salt, peppar och oregano och häll i formen. Strö över ost och delade tomater. Gratinera i ca 30 minuter tills äggstanningen stelnat. Servera med sallad.