Du behöver
- 6 st lövbiff stora
- salt svartpeppar
- 2 pkt bacon
Fyllning:
1 st färskost 125 g
2 dl purjolök hackad
1 msk hackad persilja
Grönsaksbädd:
2 st squash gröna
1 st gul lök
3 st paprika röd, gul och grön
2 msk olivolja
Servera med:
sallad
Ugn: 225°
Gör så här
1
Lägg lövbiffarna på ett smörpapper och dela dem på mitten. Salta och peppra lätt.
2
Fyllning: Blanda färskost, purjolök och persilja. Lägg 1 msk fyllning på varje lövbiff och rulla ihop. Linda en skiva bacon runt varje rulad.
3
Grönsaksbädd: Dela squashen på längden och kärna ur den med en sked. Skär i bitar. Skala löken. Skär lök och paprikor i bitar. Lägg över i en smord ugnsfast form. Salta lätt och ringla över oljan.
4
Lägg ruladerna på grönsaksbädden och stek i nedre delen av ugnen i 20–25 minuter. Servera med en sallad till.