Du behöver

  • 6 st lövbiff stora
  • salt svartpeppar
  • 2 pkt bacon

Fyllning:

1 st färskost 125 g
2 dl purjolök hackad
1 msk hackad persilja

Grönsaksbädd:

2 st squash gröna
1 st gul lök
3 st paprika röd, gul och grön
2 msk olivolja

Servera med:

sallad

Ugn: 225°

Gör så här

1
Lägg lövbiffarna på ett smörpapper och dela dem på mitten. Salta och peppra lätt.

2
Fyllning: Blanda färskost, purjolök och persilja. Lägg 1 msk fyllning på varje lövbiff och rulla ihop. Linda en skiva bacon runt varje rulad.

3
Grönsaksbädd: Dela squashen på längden och kärna ur den med en sked. Skär i bitar. Skala löken. Skär lök och paprikor i bitar. Lägg över i en smord ugnsfast form. Salta lätt och ringla över oljan.

4
Lägg ruladerna på grönsaksbädden och stek i nedre delen av ugnen i 20–25 minuter. Servera med en sallad till.