Du behöver
- 4 st kycklingklubbor
- 1 tsk salt
- 0.5 msk sesamfrö
Marinad:
                                                              2 msk rapsolja
                                                              1 msk kinesisk soja
                                                              2 tsk sambal oelek
                                                              1 msk tomatketchup
                                                              1 msk pressad limesaft 
Servera med:
                                                                svamprisotto                       se recept
                                                                sallad 
Ugn: 225°
Gör så här
1
                Marinad: Blanda olja, soja, sambal oelek, ketchup och limesaft i en plastpåse. Lägg i kycklingen och gnid runt marinaden. Se till att det kommer marinad runt alla kycklingklubborna och marinera i 30 minuter.
            
2
                Ta upp klubborna och lägg dem i en ugnsfast form. Salta och strö över sesamfrö. Stek kycklingen mitt i ugnen i 30–35 minuter, tills de får fin färg. Kontrollera att kycklingen är genomstekt. Servera kycklingen med svamprisotto och sallad.
            










 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                            