Du behöver

  • 3 st ägg
  • 1.5 dl strösocker
  • 1 dl potatismjöl
  • 2 msk kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk bakpulver

Fyllning:

150 g smör
1.5 dl florsocker
1 st äggula
1 st dubbeldaim

Garnera med:

Vispad grädde
daim
jordgubbar

Ugn: 225°

ca 10 bitar

Gör så här

1
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda potatismjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver och sikta ner i äggsmeten, och blanda försiktigt.

2
Bred ut smeten i långpanna med bakplåtspapper i botten. Grädda mitt i ugnen i 7 minuter. Sockra ovanpå och vänd upp på ett bakplåtspapper. Lossa bakplåtspappret och låt kakan svalna.

3
Fyllning: Vispa ihop rumsvarmt smör och florsocker. Rör i äggula och hackad daim och bred krämen över kakan. Rulla ihop från långsidan. Garnera med grädde, daim och jordgubbar.