Du behöver
- 3 st ägg
- 1.5 dl strösocker
- 1 dl potatismjöl
- 2 msk kakao
- 1 tsk vaniljsocker
- 1 tsk bakpulver
Fyllning:
                                                              150 g smör
                                                              1.5 dl florsocker
                                                              1 st äggula
                                                              1 st dubbeldaim 
Garnera med:
                                                                Vispad grädde
                                                                daim
                                                                jordgubbar 
Ugn: 225°
ca 10 bitar
Gör så här
1
                Vispa ägg och socker pösigt. Blanda potatismjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver och sikta ner i äggsmeten, och blanda försiktigt.
            
2
                Bred ut smeten i långpanna med bakplåtspapper i botten. Grädda mitt i ugnen i 7 minuter. Sockra ovanpå och vänd upp på ett bakplåtspapper. Lossa bakplåtspappret och låt kakan svalna.
            
3
                Fyllning: Vispa ihop rumsvarmt smör och florsocker. Rör i äggula och hackad daim och bred krämen över kakan. Rulla ihop från långsidan. Garnera med grädde, daim och jordgubbar.
            










 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                            