Du behöver
- 2 st skinkschnitzel eller kotletter
- 1 msk smör eller margarin
- 0.5 st gul lök
- salt och peppar
- 6 st katrinplommon
- 1 dl vatten
- 1.5 dl vispgrädde
- 1 msk kalvfond
- 1 tsk soja
- 0.5 st äpple
- 2 tsk maizena redning
Servera med:
                                                                potatis                       kokt
                                                                haricots verts
                                                                blandad sallad
                                    
Gör så här
1
                Bryn köttet i en stekpanna med smör. Skala och skiva löken och låt den fräsa med köttet. Krydda med salt och peppar.
            
2
                Lägg i katrinplommon, vatten, grädde, fond och soja, och låt småkoka i 10 minuter.
            
3
                Kärna ur och tärna äpplet, och låt det koka med ett par minuter. Red av med redning och koka i 3 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt potatis, kokta bönor och blandad sallad.
            










 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                            