Du behöver
- 1.5 st musslor
- 2 st vitlöksklyftor
- 2 tsk matfett
- 2 tsk hackad dill
- salt och peppar
Servera med:
4 dl pasta t ex pastaspiraler
150 g bladspenat fryst
1 msk matfett
0.5 st röd paprika
Servera med:
2 st citronklyftor
Garnera med:
dill
Gör så här
1
Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Låt pastan rinna av i ett durkslag.
2
Låt musslorna rinna av i en sil. Fräs hackad vitlök, musslor och dill i en stekpanna med matfett, så länge att musslorna blir varma. Smaka av med salt och peppar.
3
Tina spenaten i en kastrull med 1 msk matfett. Salta och peppra. Vänd ner spenaten i den kokta pastan. Tillsätt tärnad paprika och toppa med musslorna. Servera med citronklyftor och garnera med dill.