Du behöver

Coucoussallad:

2 dl hönsbuljong av tärning
1 dl couscous fullkorn
1 dl ajvar relish
50 g haricots verts
0.5 st grön paprika
0.25 st röd lök
salt och peppar

Sesamkyckling:

2 st kycklingfiléer
1 msk matfett
salt peppar, chili explosion
sesamfrö

Gör så här

1
Coucoussallad: Koka upp buljongen i en kastrull. Rör ner couscousgrynen och låt stå i 5 minuter. Rör ner aijvar relish.

2
Koka haricots verts i lättsaltat vatten i ca 4 minuter. Skär dem i små bitar. Tärna paprikan. Skala och skiva löken i tunna klyftor. Blanda ner i couscousen. Smaka av med salt och peppar.

3
Sesamkyckling: Dela kycklingfiléerna på längden till 4 platta skivor. Salta och krydda med peppar och chili explosion. Stek kycklingen i en stekpanna med matfett, ca 5 minuter per sida.

4
Ta upp kycklingen och kontrollera att den är genomstekt. Strimla kycklingen och strö över sesamfrö. Servera med couscoussalladen.