Du behöver

  • 280 g pasta
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 tsk färsk ingefära
  • 2 tsk currypasta röd
  • 2 msk majsolja
  • 2 st morötter
  • 0.5 st purjolök
  • 0.25 st squash grön
  • 300 g kassler
  • 4 dl kokosmjölk krämig
  • salt och peppar
  • persilja

Gör så här

1
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt den rinna av i ett durkslag.

2
Skala och hacka vitlök och ingefära. Fräs vitlök, ingefära och currypasta i en gryta med olja.

3
Skala och skär morötterna i tändsticksstrimlor. Ansa och skiva purjolöken och strimla squashen. Tillsätt grönsakerna till grytan och låt fräsa med i 3 minuter.

4
Häll i kokosmjölken och koka samman någon minut. Smaka av med salt och peppar. Servera med pasta och strö över strimlad persilja.