Du behöver
- 280 g pasta
- 1 st vitlöksklyfta
- 1 tsk färsk ingefära
- 2 tsk currypasta röd
- 2 msk majsolja
- 2 st morötter
- 0.5 st purjolök
- 0.25 st squash grön
- 300 g kassler
- 4 dl kokosmjölk krämig
- salt och peppar
- persilja
Gör så här
1
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt den rinna av i ett durkslag.
2
Skala och hacka vitlök och ingefära. Fräs vitlök, ingefära och currypasta i en gryta med olja.
3
Skala och skär morötterna i tändsticksstrimlor. Ansa och skiva purjolöken och strimla squashen. Tillsätt grönsakerna till grytan och låt fräsa med i 3 minuter.
4
Häll i kokosmjölken och koka samman någon minut. Smaka av med salt och peppar. Servera med pasta och strö över strimlad persilja.