Du behöver
- 4 st fjärilskotletter
 - salt och peppar
 - 2 msk smör
 - 2 tsk curry
 - 2 st banan
 - 2 dl matlagningsgrädde
 
Servera med:
                                                                haricots verts
                                                                klyftpotatis
                                    
Gör så här
1
                Torka av köttet med hushållspapper. Salta och peppra. Värm smör i en stekpanna tills det slutar fräsa och börjar ta färg.
            
2
                Pudra över 1 tsk curry och stek kotletterna i currysmöret på medelvärme, ca 3 minuter per sida. Ta upp kotletterna och håll dem varma under folie.
            
3
                Gör rent stekpannan och lägg i 1 msk smör som får fräsa med 1 tsk curry. Skala och dela bananerna på längden och tvärs över. Låt dem steka i currysmöret på svag värme, ca 1 minut.
            
4
                Ta upp bananerna. Häll grädde i pannan och låt det koka ihop till en simmig sås.
            
5
                Servera köttet med currystekta bananer och currysås, kokta haricots verts och klyftpotatis.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






