Du behöver
- 4 st kotletter
 - 1 msk smör
 - salt och peppar
 - 4 skiva ädelost
 - 1 st äpple
 - 0.5 st spetskål eller salladskål
 - 1 msk smör
 - 1 dl matlagningsgrädde
 - 1 msk kycklingfond
 
Gör så här
1
                Torka av kotletterna och gör snitt i fettkanten med en vass kniv. Värm smör in en stekpanna tills det slutar fräsa och börja ta färg. Salta och peppra köttet, och stek det i ca 3 minuter per sida.
            
2
                Lägg en skiva ädelost på varje kotlett. Häll 1/2 dl vatten i pannan och lägg på ett lock. Låt bräsera 1 minut så att osten börjar smälta.
            
3
                Skär äpplet i klyftor och sedan i tunna skivor. Strimla spetskålen fint. Fräs äpple och spetskål i en stekpanna med smör.
            
4
                Tillsätt grädde och fond, och låt koka ihop i 3 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera till kotletterna ev med kokt potatis.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






