Du behöver
- 200 g svamp kantareller eller champinjoner
 - 2 msk smör eller margarin
 - 3 msk vetemjöl
 - 4 dl mjölk
 - 2 dl crème fraîche
 - 140 g ädelost
 - salt peppar
 - 280 g pasta t ex fusilli
 - 300 g broccoli
 
Gör så här
1
                Ansa svampen och dela i bitar. Fräs den i en kastrull med smör tills vätskan kokat in.
            
2
                Strö över mjöl och späd med mjölk, koka i 5 minuter. Rör i crème fraiche och smula över ädelost.
            
3
                Värm tills osten smält och smaka av med salt och peppar. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
            
4
                Dela broccolin i små buketter och låt koka med pastan de sista 3 minuterna. Häll av vattnet och servera pastan och broccolin till såsen.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






