Du behöver

  • 2 st kycklingfiléer
  • 2 msk olja
  • 1 msk soja
  • 4 st marinerade soltorkade tomater
  • 1 dl cashewnötter
  • 0.5 dl crème fraîche
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 tsk honung
  • salt svartpeppar

Servera med:

4 st ciabatta
75 g rucolasallad
1 st röd paprika

Gör så här

1
Strimla kycklingfiléerna och stek dem i en het stekpanna med olja i ca 5 minuter. Tillsätt soja och låt kycklingen svalna i en skål.

2
Blanda hackade soltorkade tomater och cashewnötter, crème fraiche, senap och honung. Tillsätt kycklingen och smaka av med salt och peppar.

3
Dela ciabattabröden på längden, skär nästan igenom. Lägg rucolasal-lad, strimlad röd paprika i bröden och toppa med kycklingröran.