Du behöver

Pannkakor:

2 dl vetemjöl
4 dl mjölk
1 st ägg
salt
1.5 msk matfett flytande

Fyllning:

200 g krabbkött eller surimi-stavar
1 st purjolök dm
1 st ägg kokt
1 msk dill
1 dl grekisk yoghurt
1 msk hummerfond
salt och peppar
1 dl riven ost

Servera med:

sallad

Ugn: 225°

Gör så här

1
Vispa mjöl med hälften av mjölken till en klimpfri smet i en bunke. Till-sätt resten av mjölken och ägget. Salta och vispa ner flytande matfett.

2
Grädda tunna pannkakor på medelvärme. Lägg upp pannkakorna på ett fat med smörpapper emellan.

3
Fyllning: Hacka krabbkött, purjolök, kokt ägg och dill. Blanda i en skål med yoghurt och fond. Smaka av med salt och peppar.

4
Lägg en sked fyllning på varje pannkaka och rulla ihop till ett paket. Lägg i en ugnsfast form och strö över riven ost. Gratinera mitt i ugnen i ca 10 minuter. Servera med en sallad till.