Du behöver

  • 0.5 st gul lök
  • 1 tsk matfett
  • 250 g nötfärs
  • 0.25 st paprika gul
  • 1 st tomat
  • 1 dl passerade tomater
  • 1 st squash grön
  • 1 st röd paprika
  • salt och peppar
  • 1 dl mozzarellaost riven

Servera med:

grönsallad blandad

Ugn: 225°

Gör så här

1
Skala och hacka löken och stek den i en stekpanna med matfett. Tillsätt nötfärsen och stek tills den smular sig.

2
Hacka gul paprika och tomat och tillsätt till färsen tillsammans med passerade tomater. Låt puttra i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.

3
Dela squashen på längden och kärna ur den med en sked. Dela och kärna ur den röda paprikan. Lägg zucchini och paprika i en smord ugnsfast form och fyll med färsen. Strö över mozzarella och gratinera mitt i ugnen, ca 15 minuter. Servera med en grönsallad.