Du behöver

Pajdeg:

3 dl vetemjöl
75 g smör eller margarin
0.75 dl kesella

Fyllning:

70 g rucola
1 msk olja
150 g fetaost
5 st soltorkade tomater
körsbärstomater
3 st ägg
2 dl mjölk
salt och peppar

Ugn: 225º

Gör så här

1
Hacka ihop mjöl och smör till en smulig massa. Tillsätt kesella och arbeta snabbt ihop till en deg.

2
Kavla ut och lägg i en pajform, 24 cm i diameter. Låt stå kallt i 30 minuter.

3
Nagga och förgrädda i 10 minuter. Fräs rucola i olja ett par minuter. Lägg i pajskalet och smula fetaosten över.

4
Strimla de soltorkade tomaterna och lägg i pajskalet. Dela körsbärstomaterna och lägg ovanpå.

5
Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar, och häll i pajskalet. Grädda i 30 minuter.