Du behöver

  • 240 g renskav fryst
  • 1 msk matfett
  • salt svartpeppar
  • 1 st gul lök
  • 50 g champinjoner
  • 1 st äpple
  • 1 tsk soja
  • 1 msk kalvfond konc.
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 dl lätt crème fraiche

Servera med:

pasta kokt
råkostsallad

Gör så här

1
Stek renskavet fryst i en stekpanna med matfett. Skrapa och vänd så att skavet skivar sig. Salta och peppra.

2
Skala och skiva löken. Ansa och skiva champinjonerna. Skölj, dela, kärna ur och skiva äpplet.

3
Blanda ner lök och champinjoner i pannan, och fräs ett par minuter till. Smaksätt med soja, fond och senap.

4
Rör ner crème fraiche och äpple, och låt sjuda i 5 minuter. Servera med pasta och råkostsallad.