Du behöver
- 240 g renskav fryst
- 1 msk matfett
- salt svartpeppar
- 1 st gul lök
- 50 g champinjoner
- 1 st äpple
- 1 tsk soja
- 1 msk kalvfond konc.
- 1 tsk fransk senap
- 1 dl lätt crème fraiche
Servera med:
pasta kokt
råkostsallad
Gör så här
1
Stek renskavet fryst i en stekpanna med matfett. Skrapa och vänd så att skavet skivar sig. Salta och peppra.
2
Skala och skiva löken. Ansa och skiva champinjonerna. Skölj, dela, kärna ur och skiva äpplet.
3
Blanda ner lök och champinjoner i pannan, och fräs ett par minuter till. Smaksätt med soja, fond och senap.
4
Rör ner crème fraiche och äpple, och låt sjuda i 5 minuter. Servera med pasta och råkostsallad.