Du behöver

  • 4 st kycklingfil
  • 8 skiva salami
  • salt peppar
  • 1 msk smör eller margarin
  • 150 g mozzarella
  • 150 g körsbärstomater gula och röda
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 dl basilikablad
  • salt peppar

Servera med:

potatis rostad

Ugn: 200°

Gör så här

1
Putsa kycklingen och skär en ficka i varje filé. Fyll med salami, salta och peppra. Bryn filéerna i en stekpanna med smör.

2
Lägg över kycklingfiléerna i en ugnsfast form och lägg på skivad mozzarella och klyftade tomater. Baka klart i ugnen i 15 minuter tills köttsaften är ofärgad.

3
Mixa 1/2 dl crème fraiche, vitlök och basilika. Rör i resten av crème fraichen och smaka av med salt och peppar. Servera såsen till kycklingen tillsammans med rostad potatis.