Du behöver
- 4 st kycklingfil
- 8 skiva salami
- salt peppar
- 1 msk smör eller margarin
- 150 g mozzarella
- 150 g körsbärstomater gula och röda
- 2 dl crème fraîche
- 1 st vitlöksklyfta
- 1 dl basilikablad
- salt peppar
Servera med:
potatis rostad
Ugn: 200°
Gör så här
1
Putsa kycklingen och skär en ficka i varje filé. Fyll med salami, salta och peppra. Bryn filéerna i en stekpanna med smör.
2
Lägg över kycklingfiléerna i en ugnsfast form och lägg på skivad mozzarella och klyftade tomater. Baka klart i ugnen i 15 minuter tills köttsaften är ofärgad.
3
Mixa 1/2 dl crème fraiche, vitlök och basilika. Rör i resten av crème fraichen och smaka av med salt och peppar. Servera såsen till kycklingen tillsammans med rostad potatis.